Участь у дистанційній олімпіаді з англійської мови

розміщено в: Новини | 0

Ліцеїсти Барсукова С., Кудима А., Бєлущенко І., Бугай А., Тірон А., Васюхно В., Палатна А., Саприга Є, Лубська Н. та Перцов Я.  КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот»  взяли участь у Міжнародній дистанційній олімпіаді з англійської мови від Проекту «Всеосвіта».

 Серед багатьох заявлених претендентів Тірон Анна отримала диплом ІІІ ступеню. Підготувала ліцеїстку вчитель іноземної мови Кравченко Валентина Володимирівна. Вітаємо переможця!

Олімпіада складалася з інноваційних тестових завдань, спрямованих на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання і дозволяла чітко визначити рівень набутих знань.

Завдання весняної дистанційної олімпіади базувалися на програмі другого навчального семестру.

Завдяки олімпіадам учні можуть не лише легко перевірити рівень своїх знань та дізнатись нову необхідну інформацію, але й отримати надзвичайні нагородні документи. Захопливі Дипломи і Сертифікати виконані у ексклюзивному дизайні.

Крім того, всі учасники олімпіади отримали унікальний подарунок від «Всеосвіти» – надзвичайно креативну розробку «Мотивуючий флексагон», який розвиває креативне мислення та творчі здібності, а також мотивує дитячу жагу до знань. Ця захоплива річ створюється з одного листа паперу та розкривається неначе кишенькова книжка, яку діти можуть взяти з собою будь-куди. Флексагон містить мотивуючі фрази, які допоможуть учням щодня знаходити впевненість у собі та неухильно прямувати до мети. Зібрати розробку – зовсім непросто, і це буде справжнім викликом для юних дослідників.