розміщено в: Новини | 0

20 листопада ліцеїсти КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» брали участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених «Перспективи розвитку сучасної психології», що проходила на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

На конференцію були запрошені також учасники освітнього процесу з інших загальноосвітніх шкіл міста, студенти та магістранти ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Учениця 11 класу ліцею-інтернату Лухтай Анастасія виступила з доповіддю «Емпіричне вивчення особливостей прояву копінг стратегій у військовослужбовців – воїнів АТО». У своїй доповіді вона висвітлила результати емпіричного дослідження особливостей прояву копінг-стратегії у військовослужбовців – воїнів АТО, яке проводилося на базі Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни.

Учасники конференції також проходили навчання  у майстер-класах: «Здорова харчова поведінка, або ж як долати психоемоційний голод», «48 компліментів у протистоянні булінгу».

Було дуже цікаво на власному досвіді застосувати практичні рекомендації. По закінченню конференції всі учасники отримали сертифікати.