ІІІ відкритий міський турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті Героя АТО, випускнику ліцею-інтернату 2009 року Олександру Домашенку.

розміщено в: Новини | 0

28 лютого 2020 року у КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» відбувся відкритий міський турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті Героя АТО, випускнику ліцею-інтернату 2009 року Олександру Домашенку. 
Цьогорічний турнір проходив за участю дев’ятьох команд із загальноосвітніх закладів міста. До учасників звернувся керівник відділу фізкультури та спорту Переяслав-Хмельницької міської ради у Валерій Мільгевський зазначивши, що ” такі заходи є дієвою пам’ятью і найкращим пам’ятником загиблим воїнам. “, він побажав усім учасникам турніру успіху і професійної майстерності. Серед запрошених гостей : заступник командира в/ч А3085 Марцинюк С.М., військовослужбовці Ткачик В., Чеболда В., Хайрулін Р., які допомогли у проведенні турніру. До присутніх звернувся директор ліцею-інтернату “Патріот” Василь Козій, який привітав усіх учасників змагань та побажав їм гарних вражень від участі і перемоги найсильнішим, наголосивши, що цього року турнір проходить під гаслом “Хто любить Батьківщину і народ, той справжній ПАТРІОТ!»”
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять мужнього солдата Олександра Домашенка і всіх загиблих воїнів, поклавши квіти до меморіальної дошки.
Юні спортсмени продемонстрували високу майстерність та волю до перемоги. 
Перше місце турніру посіла команда ЗОШ №7, друге – команда ЗОШ № 3, а третьою стала команда ліцею-інтернату «Патріот» . Переможцям та призерам турніру вручено кубок, медалі, грамоти. Також відзначено гравців у таких номінаціях:

Кращий гравець турніру серед дівчат – Боднар Валентина – ЗОШ №3

Кращий гравець серед хлопців – Герасименко Олексій – ЗОШ №7

Кращий тренер – тренер ДЮСШ з настільного тенісу Даниленко Олександр

Наймолодший учасник турніру – Даниленко Марія – ЗОШ №5

Довідково: Проведення турніру започатковано у 2018 році вчителем фізичної культури Володимиром Степаненком та заступником з військово-спортивної роботи Анатолієм Шмалієм, і проводиться він у день народження Олександра, якому б сьогодні виповнилося 28 років.