ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ЛІНГВІСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ МІЖКУЛЬТУРНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В УМОВАХ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ОСВІТИ»

розміщено в: Новини | 0

21 квітня 2021 року віртуальна наукова школа романо-германської філології КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» спільно з фахівцями романо-германської філології, провідними науковцями закладів вищої освіти провела онлайн-конференцію для слухачів та учнів-членів МАН України у відділенні «Мовознавство», а також для педагогів, які працюють з цією категорією дітей.
На конференції висвітлювалися питання щодо актуальної тематики майбутніх наукових проєктів з англійської, іспанської, німецької та французької мов, особливостей учнівської науково-дослідницької роботи, опрацювання першоджерел дослідження, роботи з інтернет-сайтами іноземною мовою із дотриманням норм академічної доброчесності.
Учасники прослухали поради для молодих науковців щодо написання наукової роботи у царині романо-германської філології: take aways для захисту та участі у дискусії. Окрім того, дізналися і про типові помилки, які зустрічаються при написанні наукової роботи; ознайомилися з основними аспектами оцінювання та ходом проведення практичного дослідження й отримання результатів.
Юні дослідники та їх керівники взяли участь в обговоренні презентацій, які представлялися на минулих конкурсах-захистах: технічна сторона, естетичний вигляд, змістова наповнюваність тощо.
На даному заході були присутні учителі англійської мови Гриценко Світлана Миколаївна, Кравченко Валентина Володимирівна та наші ліцеїсти Пронін Ростислав, учень 9-А класу, Саприга Єва, учениця 10-А класу.
Маємо надію, що спілкування з науковцями буде надзвичайно корисним для тих, хто прагне зростання та самовизначення.