До рятувальників на свято завітали ліцеїсти “Патріоту”Автор Visnik, Опубліковано: Квітень 17th, 2019

розміщено в: Новини | 0

.

З нагоди Дня пожежної охорони, що відзначається 17 квітня, до міської 27-ДПРЧ завітали вихованці КЗ КОР Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот» (Київська область)

.

Керівництво навчального закладу подякувало працівникам ДСНС за співпрацю у патріотичному вихованні молоді. Зі свого боку рятувальники Переяславщини нагородили колектив ліцею грамотою.

Цікавим було спілкування молоді з ветераном пожежної охорони, ліквідатором

.

наслідків аварії на Чорнобильській АЄС Іваном Матієнком, який зараз вже на заслуженому відпочинку. До рідної пожежної частини він спеціально прийшов з нагоди професійного свята. Розповів хвилюючі історії, що траплялися  у його багаторічній праці. Та наголосив, зокрема, що сумлінне виконання службових обов’язків – першочергове завдання мужніх людей його професії.

Також господарі провели для своїх юних гостей цікаву екскурсію пожежною частиною. Показали різноманітну техніку, оснащення, спорядження. Вихованці ліцею мали змогу відчути себе рятувальниками: одягнути бойовий одяг та апарати на стисненому повітрі, що використовуються для розвідки під час пожежі, посидіти за кермом пожежного автомобіля тощо.