Вчимось бути свідомими. Ліцеїсти обирали Голову Учнівської Ради ліцею

розміщено в: Новини | 0

2 грудня 2021 року в нашому ліцеї відбулись вибори Голови Учнівської Ради ліцею. Зазвичай вони відбуваються в кінці жовтня виборчого року, проте світова пандемія та ситуація в країні внесли свої корективи у весь навчально-виховний процес.

       Цьогоріч у виборчих перегонах приймали участь дві кандидатури:

  • Козаченко Богдана (10-А клас) та
  • Крикун Софія (9-А клас).

Ще в жовтні дівчата представили свої передвиборчі програми; агітували за себе, роздаючи відповідну рекламну продукцію, мали свої команди підтримки, але головне – за них мали «говорити» їхні справи, участь в ліцейському житті, оскільки посада Голови УРЛ – не лише посада, а й обличчя учнівського колективу.

Весь день з 9.15 та до 16.00 години у вестибюлі навчального закладу і ліцеїсти, і представники педагогічного колективу, дотримуючись санітарних норм, мали змогу взяти участь у волевиявленні та віддати свій голос за ту кандидатуру, яку вважали найдостойнішою.

З 16.30 години виборча комісія у складі Ломако Надії (11-В, голова ВК), Бумар Олександри (10-А), Кіндера Артема (9-Б) та Костюк Л.А. (педагога-організатора) відкрила скриньку та здійснила підрахунок голосів виборців ліцею, що розподілились таким чином:

Козаченко Богдана, 10-А          «за» – 100 голосів.

Крикун Софія, 9-А                     «за» – 39 голосів.

«Не підтримую жодного кандидата» – 23 голоси.

Визнано недійсними – 2 бюлетені.

Визнано зіпсованими – 1 бюлетень.

Результати виборів були внесені в протокол і затверджені підписами представників виборчої комісії ліцею.

Вітаємо Богдану з перемогою та бажаємо всім якнайактивніше долучатись до всіх ліцейських справ і бути справжніми лідерами не тільки у своєму навчальному закладі, а й поза ним!