Всеукраїнський онлайн урок з профорієнтації

розміщено в: Новини | 0

У вівторок, 12 жовтня 2021 року вперше пройшов Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11 класів в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії». Мета проєкту –  сприяти учням старших класів закладів загальної середньої освіти свідомо обрати професію своєї мрії, стати успішним у житті та реалізувати себе в Україні.

     Онлайн-урок для учнів з понад 15000 шкіл відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Асоціації інноваційної та цифрової освіти і компанії «HR YOU», за сприяння Радника уповноваженого Офісу Президента України з питань прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук.

     Учні 9-В класу КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» також прийняли участь у Всеукраїнському онлайн уроці з профорієнтації.    

    Головна мета уроку – надати можливість молодому поколінню визначити професію своєї мрії, мотивувати учнів на побудову власної успішної кар’єри  в Україні.

     На уроці були присутні відомі українці:

-Євген Клопотенко, український шеф-кухар, телеведучий;

-Жан Беленюк, Олімпійський чемпіон в Токіо,

– Ганна Різніченко, кар’єрний радник.

     Протягом 45 хвилин ліцеїсти  9-В класу із задоволенням прослухали урок та отримали багато цікавої та корисної інформації.

Зауважимо, що урок ввійшов в Книгу рекордів України, як наймаштабніший онлайн урок.